Referenties

Meerdere werkstukken.

 

Voor de kinderkamer van onze zoon hebben we Carla de vrije hand gegeven om een dekenkist en een kledingkast aan te pakken. Beide meubels zitten al lange tijd in de familie en wij wilde deze graag gaan gebruiken, maar niet in de oude bruine kleur.

De kledingkast heeft een hippe uitstraling gekregen ( grijs ) en wat gevlamd.

De dekenkist is nu een stoere mintgroene speelkist, waarbij de oude scharnieren intact zijn gelaten. hier kunnen we weer jaren mee vooruit.

Carla heeft van een oud bruin TV meubel een keukentje gemaakt met een oven, gootsteen met kraan en kookplaten. De details maken het helemaal af. Kleine handdoekjes en haakjes om de pannen aan te hangen. Zelfs de achterwand is betegeld!  Een superleuk cadeau voor de verjaardag van onze zoon. Blijft zeker in de familie. Carla, bedankt!

 

 

 

Een bijzondere vitrinekast

” Wij hebben een bijzondere vitrinekast die al meer dan een eeuw oud is gekregen van familie.

Wij hebben een bijzondere band met deze kast vanwege de herkomst uit de familie. De kast vertoonde echter gebreken en zag er niet meer zo netjes uit.

Carla heeft de kast een week onderhanden genomen en wij zijn weer heel erg blij en trots met deze kast. De renovatie door Carla is zeker de moeite waard geweest. Chapeau daarvoor.”